adbz.cz » Hobby » Kulinářské tajemství, které bramborovou kaši promění v mistrovské dílo. Škoda, že se na něj přišlo až v roce 2021 » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Kulinářské tajemství, které bramborovou kaši promění v mistrovské dílo. Škoda, že se na něj přišlo až v roce 2021 Zpět do článku Martin Schönweitz 28. října 2022 Přírodní hnojivo, po kterém rajčata porostou jako splašená: Stačí na něj bramborové slupky Jak dosáhnout křupavé kůrky na opékaných bramborách: Důležité je zvolit vhodný typ, lepší je máslo než olej Zkušené hospodyňky do vývaru dávají banánovou slupku. Zkrátí si tím čas přípravy a maso chutná lépe
Jak dosáhnout křupavé kůrky na opékaných bramborách: Důležité je zvolit vhodný typ, lepší je máslo než olej