adbz.cz » Hobby » Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce Zpět do článku Martin Schönweitz 30. července 2021 Nakládané okurky jsou kvůli tomu měkké: Příliš česneku, soli nebo octa v nálevu je na škodu Velké množství brambor se dá vypěstovat i na 1 m². Na „věž“ je potřeba jen kousek pletiva a sláma Bramborová kaše dostane zcela jiný nádech, pokud se dělá z brambor vařených ve slupce. Chuť podtrhne trocha sýra
Bramborová kaše dostane zcela jiný nádech, pokud se dělá z brambor vařených ve slupce. Chuť podtrhne trocha sýra