adbz.cz » Hobby » Pění vám vývar? Šéfkuchař prozradil, co je příčinou a kdy je lepší pěnu odstranit » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Pění vám vývar? Šéfkuchař prozradil, co je příčinou a kdy je lepší pěnu odstranit Zpět do článku Martin Schönweitz 27. října 2021 Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima Naučte se oloupat česnek do 20 sekund, a to klidně celou palici. Nepotřebujete nůž a ani si špinit ruce Jak správně používat alobal: Matná strana pohlcuje teplo, zatímco lesklá ho odráží
Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima
Naučte se oloupat česnek do 20 sekund, a to klidně celou palici. Nepotřebujete nůž a ani si špinit ruce