adbz.cz » Hobby » Tajemství nejlepšího těsta na vánočku: Podle tradice záleží i na teplotě vajec » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tajemství nejlepšího těsta na vánočku: Podle tradice záleží i na teplotě vajec Zpět do článku Jana Šrámčíková 16. prosince 2024 Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce Domácí kypřicí prášek: V případě nouze si vystačíte i se škrobem nebo jogurtem Michellinský fígl mistrovských kuchařů na zkrocení rozpáleného oleje. Konec prskání a mastným kapkám po celé kuchyni
Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce
Michellinský fígl mistrovských kuchařů na zkrocení rozpáleného oleje. Konec prskání a mastným kapkám po celé kuchyni