adbz.cz » Hobby » Tajemství nejlepšího těsta na vánočku: Podle tradice záleží i na teplotě vajec » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tajemství nejlepšího těsta na vánočku: Podle tradice záleží i na teplotě vajec Zpět do článku Jana Šrámčíková 16. prosince 2024 Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso Přesolená polévka či omáčka již nebude problém. K řešení stačí jedna brambora. Funguje pro všechny druhy a příchutě Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl
Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso
Přesolená polévka či omáčka již nebude problém. K řešení stačí jedna brambora. Funguje pro všechny druhy a příchutě
Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl