adbz.cz » Hobby » Šuplík pod troubou nemá sloužit jen jako odkladiště starých pekáčů a plechů. Zamýšleným účelem je udržení teploty jídla » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Šuplík pod troubou nemá sloužit jen jako odkladiště starých pekáčů a plechů. Zamýšleným účelem je udržení teploty jídla Zpět do článku Redakce adbz 2. března 2023 Pokrm bude rovnoměrně propečený, nepřipálí se a trouba navíc zůstane čistá. Řešením je dát alobal na rošt Po mravencích se za 24 hodin slehne zem. Stačí na ně nastražit skleničku s tekutým cukrem a boraxem Na troubě je „tlačítko“, díky kterému se vyčistí skoro sama. O skryté funkci ví jen hrstka lidí
Pokrm bude rovnoměrně propečený, nepřipálí se a trouba navíc zůstane čistá. Řešením je dát alobal na rošt