adbz.cz » Hobby » Příprava jídla v myčce: Dá se přirovnat k metodě sous-vide, kterou využívají profesionální kuchaři » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Příprava jídla v myčce: Dá se přirovnat k metodě sous-vide, kterou využívají profesionální kuchaři Zpět do článku Martin Schönweitz 7. července 2023 Žádné rozvařené a oslizlé knedlíky. Získali jsme pro vás tipy, jak docílit těch nadýchaných – přesně jako od babičky Ta díra tam není jen tak. Hospodyňky, které chtějí být v kuchyni efektivní, ocení hned 2 využití Fatální chyby při vaření, krájení a přípravě jídel, které je zbytečně kazí. Děláme je všichni tak často, že si to ani neuvědomujeme
Žádné rozvařené a oslizlé knedlíky. Získali jsme pro vás tipy, jak docílit těch nadýchaných – přesně jako od babičky
Fatální chyby při vaření, krájení a přípravě jídel, které je zbytečně kazí. Děláme je všichni tak často, že si to ani neuvědomujeme