adbz.cz » Vaření » Jak smažit mleté maso, aby uvnitř nebylo syrové: Nejdůležitější je snížit výkon sporáku » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak smažit mleté maso, aby uvnitř nebylo syrové: Nejdůležitější je snížit výkon sporáku Zpět do článku Redakce adbz 28. srpna 2025 Jak naklepat maso bez paličky a hluku: Babičkám stačilo použít utěrku, šéfkuchaři doporučují jen nůž a nic jiného Palička na maso má 2 strany. Ta se zoubky slouží k naklepání tužšího masa, hladká se hodí na drůbeží Jak urychlit přípravy štědrovečerní večeře: Díky jednoduché fintě bude smažení o polovinu rychlejší
Jak naklepat maso bez paličky a hluku: Babičkám stačilo použít utěrku, šéfkuchaři doporučují jen nůž a nic jiného