adbz.cz » Hobby » Karbanátky neumí nikdo tak dobře jako moje babička. Vynechala totiž jednu klíčovou surovinu. Za ušima jsme se oblizovali celý den » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Karbanátky neumí nikdo tak dobře jako moje babička. Vynechala totiž jednu klíčovou surovinu. Za ušima jsme se oblizovali celý den Zpět do článku Lukáš Jírovec 6. února 2024 Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší Voda z hrnce už nikdy na plotýnku nevyteče. Kuchařské kouzlo s máslem nebo vařečkou pohromu zastaví Fatální chyby při vaření, krájení a přípravě jídel, které je zbytečně kazí. Děláme je všichni tak často, že si to ani neuvědomujeme
Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší
Fatální chyby při vaření, krájení a přípravě jídel, které je zbytečně kazí. Děláme je všichni tak často, že si to ani neuvědomujeme