adbz.cz » Hobby » Cukrářský trik na oddělení bílků od žloutků. Raz dva máte hotovo a zvládne ho naprosto každý, i malé dítě » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Cukrářský trik na oddělení bílků od žloutků. Raz dva máte hotovo a zvládne ho naprosto každý, i malé dítě Zpět do článku Redakce adbz 7. září 2021 Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup Provalilo se, proč pokladní v obchodě vždy otevírají plato s vejci. Nechtějí totiž porušit zákon Zkažené vejce nemusí nutně páchnout. Poznat se ale dá i podle modře zabarveného žloutku
Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup