adbz.cz » Hobby » Čím nahradit máslo při pečení? „Skvěle ho zastoupí obyčejný banán či škrob,“ radí cukrářka » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Čím nahradit máslo při pečení? „Skvěle ho zastoupí obyčejný banán či škrob,“ radí cukrářka Zpět do článku Martin Schönweitz 13. května 2022 3 kroky ke šťavnaté pečínce: Ověřená metoda michelinských kuchařů, jak si poradit s velkým kusem masa jakéhokoli druhu Po babiččiných řízcích se vždy jen zapráší – nikdy nejsou vysušené. Kouzlo je ve správném použití oleje při trojobalu Zátka uvnitř hrdla oleje se nemá vyhazovat. Má totiž svou funkci, a sice snazší nalévání
3 kroky ke šťavnaté pečínce: Ověřená metoda michelinských kuchařů, jak si poradit s velkým kusem masa jakéhokoli druhu
Po babiččiných řízcích se vždy jen zapráší – nikdy nejsou vysušené. Kouzlo je ve správném použití oleje při trojobalu