adbz.cz » Hobby » Proč domácí buchty, vánočka či chleba rychle ztvrdnou: Profesionální pekaři přidávají trochu minerální vody » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Proč domácí buchty, vánočka či chleba rychle ztvrdnou: Profesionální pekaři přidávají trochu minerální vody Zpět do článku Martin Schönweitz 25. prosince 2022 Při krájení cibule neukápne ani slzička: Pomůže zapálená svíčka, zmražení i obyčejná voda Avokádo může zůstat čerstvé až jeden rok. Chytrá maminka se podělila o dokonalý způsob, jak zachovat jeho chuť po nekonečně dlouhou dobu Jak oloupat pomeranč za pár vteřin, aby na měsíčcích nezbyl ani sebemenší kousek slupky a všechna šťáva zůstala uvnitř
Avokádo může zůstat čerstvé až jeden rok. Chytrá maminka se podělila o dokonalý způsob, jak zachovat jeho chuť po nekonečně dlouhou dobu
Jak oloupat pomeranč za pár vteřin, aby na měsíčcích nezbyl ani sebemenší kousek slupky a všechna šťáva zůstala uvnitř