adbz.cz » Hobby » Proč domácí buchty, vánočka či chleba rychle ztvrdnou: Profesionální pekaři přidávají trochu minerální vody » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Proč domácí buchty, vánočka či chleba rychle ztvrdnou: Profesionální pekaři přidávají trochu minerální vody Zpět do článku Redakce adbz 20. srpna 2025 Můj kamarád Ital mě naučil, jak správně vařit těstoviny. Dají se dokonce zachránit, i když to pokazíte „Zaručené“ úklidové triky, které doma nezkoušejte. Nefungují a co víc – mohou být i nebezpečné Jak oloupat pomeranč za pár vteřin, aby na měsíčcích nezbyl ani sebemenší kousek slupky a všechna šťáva zůstala uvnitř
Můj kamarád Ital mě naučil, jak správně vařit těstoviny. Dají se dokonce zachránit, i když to pokazíte
Jak oloupat pomeranč za pár vteřin, aby na měsíčcích nezbyl ani sebemenší kousek slupky a všechna šťáva zůstala uvnitř