adbz.cz » Hobby » Naše babičky při vaření vývaru dávaly do hrnce sklenici. Díky tomu se nezakalil a získal silnější chuť » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Naše babičky při vaření vývaru dávaly do hrnce sklenici. Díky tomu se nezakalil a získal silnější chuť Zpět do článku Martin Schönweitz 9. července 2023 Špetka jedlé sody zkrátí namáčení fazolí z 24 na necelou 1 hodinu Před zavařováním se vyplatí věnovat pozornost výběru víčka: Detaily jako chemická odolnost či těsnění ovlivní výsledek Dávat brambory do studené vody je plýtvání vitamíny. Správně by se měly vkládat do hrnce, až když vře
Před zavařováním se vyplatí věnovat pozornost výběru víčka: Detaily jako chemická odolnost či těsnění ovlivní výsledek
Dávat brambory do studené vody je plýtvání vitamíny. Správně by se měly vkládat do hrnce, až když vře