adbz.cz » Vaření » Trik Číňanů, jak dosáhnout měkkého a šťavnatého masa: K „sametování“ je potřeba jen jedlá soda » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Trik Číňanů, jak dosáhnout měkkého a šťavnatého masa: K „sametování“ je potřeba jen jedlá soda Zpět do článku Martin Schönweitz před 1 hodinou Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima Vypeckovat plný škopek třešní či višní je záležitost pár minut. Nejlepšího pomocníka přitom máte doma a ani o tom ani nevíte Na koště naneste pěnu na holení: Vana se díky tomu bude zase lesknout jako nová
Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima
Vypeckovat plný škopek třešní či višní je záležitost pár minut. Nejlepšího pomocníka přitom máte doma a ani o tom ani nevíte