adbz.cz » Hobby » Vylepšený trojobal a jak na nejlepší křupavost řízků: Přidat můžete papriku nebo lžičku hořčice » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Vylepšený trojobal a jak na nejlepší křupavost řízků: Přidat můžete papriku nebo lžičku hořčice Zpět do článku Jana Šrámčíková 18. prosince 2024 Jak za pár vteřin vychladit jídlo, a to klidně rovnou po uvaření: Stačí dát misku do mrazáku nebo použít led Olej na vaření lze používat opakovaně: Vyčistí ho želatina, dá se i zmrazit Typické chyby, kvůli kterým těsto ne a ne kynout. Zkušená pekařka radí, jak udělat nadýchané jako obláček
Jak za pár vteřin vychladit jídlo, a to klidně rovnou po uvaření: Stačí dát misku do mrazáku nebo použít led
Typické chyby, kvůli kterým těsto ne a ne kynout. Zkušená pekařka radí, jak udělat nadýchané jako obláček