adbz.cz » Hobby » Zahřejte se podomácku připraveným svařákem. Klíčem k úspěchu je správně ho ochutit a přitom už nevařit » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Zahřejte se podomácku připraveným svařákem. Klíčem k úspěchu je správně ho ochutit a přitom už nevařit Zpět do článku Martin Schönweitz 13. prosince 2021 Domácí hranolky, kterým se ty z restaurace jen stěží vyrovnají. Není potřeba ani kapka oleje a jsou křupavé i 3 hodiny od přípravy Elixír probiotických vitamínů za pár korun. Výroba domácího kefíru vyžaduje pouze hrnec a mléko Žena se rozhodla uchovat si sváteční náladu po celý rok. Vánoční stromeček už nemá jen na Vánoce
Domácí hranolky, kterým se ty z restaurace jen stěží vyrovnají. Není potřeba ani kapka oleje a jsou křupavé i 3 hodiny od přípravy