adbz.cz » Hobby » Co přidat do vody při vaření brambor: Cukr zvýrazní chuť, citronová šťáva zabrání zabarvení » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Co přidat do vody při vaření brambor: Cukr zvýrazní chuť, citronová šťáva zabrání zabarvení Zpět do článku Lukáš Jírovec 21. srpna 2024 Tajemství nejlepšího těsta na vánočku: Podle tradice záleží i na teplotě vajec Saša ukázala geniální trik, jak udělat volská oka bez použití sporáku i pánve. Za 30 sekund se může podávat Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup
Saša ukázala geniální trik, jak udělat volská oka bez použití sporáku i pánve. Za 30 sekund se může podávat
Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup