adbz.cz » Hobby » Jak poznat, kdy je olej správně zahřátý a připravený ke smažení: K ověření pomůže vařečka, rýže nebo kousek chleba » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak poznat, kdy je olej správně zahřátý a připravený ke smažení: K ověření pomůže vařečka, rýže nebo kousek chleba Zpět do článku Lukáš Jírovec 15. srpna 2024 Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené
Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně
Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce
Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené