adbz.cz » Hobby » Jak poznat, kdy je olej správně zahřátý a připravený ke smažení: K ověření pomůže vařečka, rýže nebo kousek chleba » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak poznat, kdy je olej správně zahřátý a připravený ke smažení: K ověření pomůže vařečka, rýže nebo kousek chleba Zpět do článku Lukáš Jírovec 15. srpna 2024 Těsto na knedlíky je tvrdé a bez chuti kvůli typickým chybám: Použijte hrubou mouku a nechte ho kynout Snadný způsob přípravy fazolí zabraňující vzniku plynatosti a nadýmání, o kterém málokdo ví Jak bleskurychle nakrájet cibuli: Školní kuchařka se podělila o trik, který jí šetří desítky minut
Těsto na knedlíky je tvrdé a bez chuti kvůli typickým chybám: Použijte hrubou mouku a nechte ho kynout