adbz.cz » Hobby » Nebezpečné chyby při skladování hub. Češi jsou na to experti, přitom by stačilo použít selský rozum » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Nebezpečné chyby při skladování hub. Češi jsou na to experti, přitom by stačilo použít selský rozum Zpět do článku Martin Schönweitz 6. října 2022 Typická chyba, kvůli které med ztrácí své vlastnosti: Jeho skladování v teplotě mimo rozmezí 10–21 °C Brambory vydrží i bez sklepa déle než 1 rok díky krechtování – zapomenutému způsobu našich předků, jak je skladovat Čeští houbaři mají ve zvyku dělat obrovské množství chyb. Jak se úplně vyhnout riziku při sběru i přípravě?
Typická chyba, kvůli které med ztrácí své vlastnosti: Jeho skladování v teplotě mimo rozmezí 10–21 °C
Brambory vydrží i bez sklepa déle než 1 rok díky krechtování – zapomenutému způsobu našich předků, jak je skladovat
Čeští houbaři mají ve zvyku dělat obrovské množství chyb. Jak se úplně vyhnout riziku při sběru i přípravě?