adbz.cz » Vaření » Proč kuřecí maso na pánvi pouští bílou pěnu: Žádná antibiotika ani hormony, jde o přirozený jev » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Proč kuřecí maso na pánvi pouští bílou pěnu: Žádná antibiotika ani hormony, jde o přirozený jev Zpět do článku Lukáš Jírovec 22. února 2025 Podle čeho v obchodě vybrat nejlepší kuřecí prsa: Maso by mělo mít jednotnou barvu, pozor na jemné proužky Kuřecí maso bude šťavnatější: Stačí k němu přilít trochu mléka Kuřecí maso má i v mrazáku omezenou trvanlivost. Celé kuře by se mělo spotřebovat do 12 měsíců, stehna do 3
Podle čeho v obchodě vybrat nejlepší kuřecí prsa: Maso by mělo mít jednotnou barvu, pozor na jemné proužky
Kuřecí maso má i v mrazáku omezenou trvanlivost. Celé kuře by se mělo spotřebovat do 12 měsíců, stehna do 3