adbz.cz » Hobby » Než se tchyně pustí do trojobalu, ke strouhance přisype jedlou sodu. Řízky jsou díky tomu mnohem chutnější » Diskuze Diskuze: Než se tchyně pustí do trojobalu, ke strouhance přisype jedlou sodu. Řízky jsou díky tomu mnohem chutnější Zpět do článku Radka Jiříčková 23. prosince 2022 Doporučujeme pro vás Konec věčně zamlžených zrcadel. Šampon na nich vytvoří ochrannou vrstvu a ještě je dokonale umyje Většina z nás pere džíny špatně. Osvědčený postup čistíren zaručí, že vydrží až o 5 let déle 5 nestandardních způsobů, jak využít stonky zeleniny a bylin. Kdo je nezná, ten vyloženě plýtvá penězi Silné a voděodolné lepidlo se dá vyrobit z octa a želatiny. Hodí se na dřevo, plast i sklo
5 nestandardních způsobů, jak využít stonky zeleniny a bylin. Kdo je nezná, ten vyloženě plýtvá penězi