adbz.cz » Hobby » I po 3 týdnech bude chleba měkký, jako byste ho kupovali včera: Přidejte k němu celer a nehrozí ani plíseň » Diskuze Diskuze a zkušenosti: I po 3 týdnech bude chleba měkký, jako byste ho kupovali včera: Přidejte k němu celer a nehrozí ani plíseň Zpět do článku Jana Šrámčíková 22. listopadu 2024 V Bille se našla nebezpečná potravina. Bezlaktózová lučina může lidem s intolerancí pěkně zavařit Fatální chyby, kterých se při mražení potravin dopouští každá 2. hospodyňka. Typickou neznalostí se připravují o tisíce Tyhle brambůrky jsou jedno velké zlo. Koupili jste si je také? Pak je urychleně vyhoďte, jinak na to doplatíte
Fatální chyby, kterých se při mražení potravin dopouští každá 2. hospodyňka. Typickou neznalostí se připravují o tisíce
Tyhle brambůrky jsou jedno velké zlo. Koupili jste si je také? Pak je urychleně vyhoďte, jinak na to doplatíte