adbz.cz » Hobby » Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené Zpět do článku Jana Šrámčíková 19. ledna 2025 Bramboráky jako od babičky: Nejlepší výsledek zajistí správný typ mouky i brambor. Strouhanka jim dodá křupavost Dokonale nadýchané palačinky, které vydrží déle čerstvé. Trik je ve vybraných surovinách a skladování těsta Jak bleskurychle nakrájet cibuli: Školní kuchařka se podělila o trik, který jí šetří desítky minut
Bramboráky jako od babičky: Nejlepší výsledek zajistí správný typ mouky i brambor. Strouhanka jim dodá křupavost
Dokonale nadýchané palačinky, které vydrží déle čerstvé. Trik je ve vybraných surovinách a skladování těsta