adbz.cz » Hobby » Proč kuchaři přidávají do vývaru ocet: Nejen, že je díky němu chutnější. Rozpustí chrupavky » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Proč kuchaři přidávají do vývaru ocet: Nejen, že je díky němu chutnější. Rozpustí chrupavky Zpět do článku Martin Schönweitz 14. listopadu 2023 Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší Jak precizně vyčistit termosku od všech bakterií a nečistot ve všech jejích záhybech – tipy zkušených hospodyněk Pění vám vývar? Šéfkuchař prozradil, co je příčinou a kdy je lepší pěnu odstranit
Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší
Jak precizně vyčistit termosku od všech bakterií a nečistot ve všech jejích záhybech – tipy zkušených hospodyněk