adbz.cz » Hobby » Domácí pizza jako z Itálie: Trik neapolského šéfkuchaře je v použití pánve a dvojím pečení » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Domácí pizza jako z Itálie: Trik neapolského šéfkuchaře je v použití pánve a dvojím pečení Zpět do článku Jana Šrámčíková 7. ledna 2025 Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně Vynalézavé kuchyňské triky, které vás svou genialitou uchvátí. Díky nim se budete cítit v kuchyni jako profesionál Běžné chyby při ohřívání párků: Nepokažte si kvůli nim chuť a šťavnatost
Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně
Vynalézavé kuchyňské triky, které vás svou genialitou uchvátí. Díky nim se budete cítit v kuchyni jako profesionál