adbz.cz » Hobby » Domácí pizza jako z Itálie: Trik neapolského šéfkuchaře je v použití pánve a dvojím pečení » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Domácí pizza jako z Itálie: Trik neapolského šéfkuchaře je v použití pánve a dvojím pečení Zpět do článku Jana Šrámčíková 7. ledna 2025 Celý život otevíráte olej špatně: Plastovou zátku uvnitř hrdla místo vyhození strčte zpátky, umaštěná láhev bude minulostí Slití těstovin, aby při cedění nevypadly z hrnce. Trik je ve vložení cedníku nebo síta přímo do hrnce Omývání masa před jeho přípravou nemusí být nejlepší nápad. Bakterie se tak rozšíří téměř po celé kuchyni
Celý život otevíráte olej špatně: Plastovou zátku uvnitř hrdla místo vyhození strčte zpátky, umaštěná láhev bude minulostí
Slití těstovin, aby při cedění nevypadly z hrnce. Trik je ve vložení cedníku nebo síta přímo do hrnce
Omývání masa před jeho přípravou nemusí být nejlepší nápad. Bakterie se tak rozšíří téměř po celé kuchyni