adbz.cz » Hobby » Jak na dokonalé palačinky: Nebudou se trhat díky sýru, na oleji se nepřipálí » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak na dokonalé palačinky: Nebudou se trhat díky sýru, na oleji se nepřipálí Zpět do článku Martin Schönweitz 3. srpna 2023 Smažení hranolků bez zašpinění kuchyně: Olej nebude prskat, pokud bude mít pokojovou teplotu Řízky mají být uvnitř šťavnaté, a zároveň křupavé svrchu. Při trojobalu se proto musí dodržet všechny kroky Než se tchyně pustí do trojobalu, ke strouhance přisype jedlou sodu. Řízky jsou díky tomu mnohem chutnější
Řízky mají být uvnitř šťavnaté, a zároveň křupavé svrchu. Při trojobalu se proto musí dodržet všechny kroky
Než se tchyně pustí do trojobalu, ke strouhance přisype jedlou sodu. Řízky jsou díky tomu mnohem chutnější