adbz.cz » Hobby » Typické chyby, kvůli kterým těsto ne a ne kynout. Zkušená pekařka radí, jak udělat nadýchané jako obláček » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Typické chyby, kvůli kterým těsto ne a ne kynout. Zkušená pekařka radí, jak udělat nadýchané jako obláček Zpět do článku Redakce adbz 30. dubna 2022 Běžné chyby při ohřívání párků: Nepokažte si kvůli nim chuť a šťavnatost Domácí kypřicí prášek: V případě nouze si vystačíte i se škrobem nebo jogurtem Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup
Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup