adbz.cz » Vaření » Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima Zpět do článku Martin Schönweitz 22. května 2022 Tajemství babiččiných karbanátků spočívalo ve vynechání jedné ze surovin. Pokaždé jsme se po nich oblizovali za ušima Luštěniny ani kyselé zelí nemusí nadýmat. Klíč je ve správné přípravě Usnadněte si válení těsta. Stačí v něm udělat dva řezy a bude se s ním pracovat mnohem lépe
Tajemství babiččiných karbanátků spočívalo ve vynechání jedné ze surovin. Pokaždé jsme se po nich oblizovali za ušima