adbz.cz » Hobby » Zvládněte ty nejlepší techniky krájení, práce v kuchyni vám bude utíkat ostošest. Tajemství japonských šéfkuchařů prozrazeno » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Zvládněte ty nejlepší techniky krájení, práce v kuchyni vám bude utíkat ostošest. Tajemství japonských šéfkuchařů prozrazeno Zpět do článku Martin Schönweitz 18. srpna 2021 U krájení cibule neuroníte ani slzu. Logické způsoby, které fungují a využívají je i profesionální kuchaři „Kráječ“ na vejce umí víc než jen dělat kolečka z vajec. Využít se dá i na houby či jahody Nakrájejte cibuli na tenké proužky rychlostí blesku. Šéfkuchař prozradil způsob, ke kterému nepotřebujte ani nůž
U krájení cibule neuroníte ani slzu. Logické způsoby, které fungují a využívají je i profesionální kuchaři
Nakrájejte cibuli na tenké proužky rychlostí blesku. Šéfkuchař prozradil způsob, ke kterému nepotřebujte ani nůž