adbz.cz » Hobby » Jak udělat ze starého chleba opět čerstvé pečivo? Pekařská technika s vodou mu vrátí měkkost a křupavost » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak udělat ze starého chleba opět čerstvé pečivo? Pekařská technika s vodou mu vrátí měkkost a křupavost Zpět do článku Martin Schönweitz 31. října 2021 Tohle vám výrobce neřekl: Víte, k čemu ve skutečnosti slouží rošt v troubě? Má geniální využití Kvásek z brambor vydrží roky a chlebu z něj se nic na světě nevyrovná. Přípravy se vůbec nemusí bát ani začátečník I po 6 měsících v mrazáku bude chleba chutnat, jako byste ho právě přinesli z obchodu: 2 sáčky jsou lepší než 1
Kvásek z brambor vydrží roky a chlebu z něj se nic na světě nevyrovná. Přípravy se vůbec nemusí bát ani začátečník
I po 6 měsících v mrazáku bude chleba chutnat, jako byste ho právě přinesli z obchodu: 2 sáčky jsou lepší než 1