adbz.cz » Hobby » Tvrdé rohlíky a okoralý chléb nevyhazujte, pomocí vody a trouby budou chutnat jako právě přinesené z pekárny » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tvrdé rohlíky a okoralý chléb nevyhazujte, pomocí vody a trouby budou chutnat jako právě přinesené z pekárny Zpět do článku Martin Schönweitz 18. dubna 2021 Jak bez mražení prodloužit čerstvost chleba: I 7 dní od koupě je božsky měkký. Stačí k němu dát kousek ovoce Chléb vydrží čerstvý i 8 měsíců, když ho zmrazíte. Nesmíte ale udělat tu samou chybu, které se dopouští snad všichni Chleba vydrží měkký a nezplesniví až 3 týdny: Stačí k němu přidat celer
Jak bez mražení prodloužit čerstvost chleba: I 7 dní od koupě je božsky měkký. Stačí k němu dát kousek ovoce
Chléb vydrží čerstvý i 8 měsíců, když ho zmrazíte. Nesmíte ale udělat tu samou chybu, které se dopouští snad všichni