adbz.cz » Vaření » Před smažením, pečením nebo grilováním posypte maso jedlou sodu. Postará se o famózní měkkost a šťavnatost ve všech případech » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Před smažením, pečením nebo grilováním posypte maso jedlou sodu. Postará se o famózní měkkost a šťavnatost ve všech případech Zpět do článku Martin Schönweitz 30. prosince 2021 Nelibá vůně květáku se při vaření nemusí linout celým bytem. Stačí přidat trochu mléka či bobkový list Nevyhazujte vlákna z filtru sušičky, doma se dají využít na několik způsobů. Třeba jako podpalovač Rozčiluje vás pevné víčko u PET láhví? Stačí ho převléknout přes hrdlo a je po problému
Nelibá vůně květáku se při vaření nemusí linout celým bytem. Stačí přidat trochu mléka či bobkový list