adbz.cz » Hobby » Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít Zpět do článku Lukáš Jírovec 17. srpna 2024 Lidské jídlo, které můžete bez obav podávat i vašemu pejskovi. Nestresujte se zbytečně, pokud vám něco upadne z talíře Aby chleba zůstal dlouho čerstvý, je potřeba ho v létě skladovat jinak. Ideálně v keramické chladničce Může se minerální voda zkazit? Pravý důvod data spotřeby je garance její kvality
Lidské jídlo, které můžete bez obav podávat i vašemu pejskovi. Nestresujte se zbytečně, pokud vám něco upadne z talíře
Aby chleba zůstal dlouho čerstvý, je potřeba ho v létě skladovat jinak. Ideálně v keramické chladničce