adbz.cz » Hobby » Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít Zpět do článku Lukáš Jírovec 17. srpna 2024 Klasická vejce nahradí „nová a lepší“: V obchodech se chystá velká změna. Přišla s ní vláda, prý to myslí dobře Oblíbený med Čechů je jedna velká lež. Domů si ho kupujeme všichni, teď vyplavala pravda na povrch I po 3 týdnech bude chleba měkký, jako byste ho kupovali včera: Přidejte k němu celer a nehrozí ani plíseň
Klasická vejce nahradí „nová a lepší“: V obchodech se chystá velká změna. Přišla s ní vláda, prý to myslí dobře
I po 3 týdnech bude chleba měkký, jako byste ho kupovali včera: Přidejte k němu celer a nehrozí ani plíseň