adbz.cz » Hobby » Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít Zpět do článku Lukáš Jírovec 17. srpna 2024 Před vložením do ledničky by se nemělo čekat, než jídlo vychladne. Dlouhé čekání na lince dává šanci všem bakteriím Poslední šance koupit si oblíbenou potravinu. Udělejte si zásoby, její prodej v Česku nadobro končí Konec oblíbeného ovoce: Brzy má zmizet ze všech obchodů v ČR. Užijte si ho, dokud je čas
Před vložením do ledničky by se nemělo čekat, než jídlo vychladne. Dlouhé čekání na lince dává šanci všem bakteriím