adbz.cz » Hobby » Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít Zpět do článku Lukáš Jírovec 17. srpna 2024 I po 3 týdnech bude chleba měkký, jako byste ho kupovali včera: Přidejte k němu celer a nehrozí ani plíseň Pokud před vložením jídla do lednice čekáte, až úplně vychladne, děláte velkou chybu Co dát do pytle, aby brambory vydržely celou zimu a neklíčily: Skvělou službu odvedou kaštany nebo žaludy
I po 3 týdnech bude chleba měkký, jako byste ho kupovali včera: Přidejte k němu celer a nehrozí ani plíseň
Co dát do pytle, aby brambory vydržely celou zimu a neklíčily: Skvělou službu odvedou kaštany nebo žaludy