adbz.cz » Hobby » Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tekutina, která vzniká na povrchu jogurtu, by se neměla vylévat. Obsahuje cenné látky, o které je škoda přijít Zpět do článku Lukáš Jírovec 17. srpna 2024 Oblíbený med Čechů je jedna velká lež. Domů si ho kupujeme všichni, teď vyplavala pravda na povrch Na povrch vyplavala pravda o oblíbeném mléčném výrobku. Češi ho kupovali jako zběsilí, teď si to každý dvakrát rozmyslí Co a na jak dlouho může být zmraženo, aby člověk neriskoval otravu jídlem? Odborníci prozradili skutečnou trvanlivost mražených potravin
Na povrch vyplavala pravda o oblíbeném mléčném výrobku. Češi ho kupovali jako zběsilí, teď si to každý dvakrát rozmyslí
Co a na jak dlouho může být zmraženo, aby člověk neriskoval otravu jídlem? Odborníci prozradili skutečnou trvanlivost mražených potravin