adbz.cz » Hobby » Snadný způsob přípravy fazolí zabraňující vzniku plynatosti a nadýmání, o kterém málokdo ví » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Snadný způsob přípravy fazolí zabraňující vzniku plynatosti a nadýmání, o kterém málokdo ví Zpět do článku Martin Schönweitz 17. února 2021 Jak dosáhnout čirého vývaru: Profesionální kuchaři do něj dávají „kytici krásy“. Pokud se zkazí, dá se zachránit vaječným bílkem Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup Jak zabránit zápachu ze smažení: Do pánve stačí vložit kousek jablka, pomůže také voda s octem
Jak dosáhnout čirého vývaru: Profesionální kuchaři do něj dávají „kytici krásy“. Pokud se zkazí, dá se zachránit vaječným bílkem
Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup