adbz.cz » Vaření » Máslo je měkké během pár minut: Naučte se trik se sklenicí a už nikdy se u jeho krájení nebudete muset vztekat » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Máslo je měkké během pár minut: Naučte se trik se sklenicí a už nikdy se u jeho krájení nebudete muset vztekat Zpět do článku Lukáš Jírovec 30. ledna 2025 Do citronu udělejte dírku. Bude se snáz vymačkávat a v lednici vydrží mnohem déle Změklá a zvadlá zelenina ještě není na odpis: Křupavost a čerstvost se dá obnovit pomocí studené vody Ztvrdlé pečivo nemusí sloužit jen k vytvoření strouhanky. Starý chleba využijete jako základ mnoha pokrmů
Změklá a zvadlá zelenina ještě není na odpis: Křupavost a čerstvost se dá obnovit pomocí studené vody
Ztvrdlé pečivo nemusí sloužit jen k vytvoření strouhanky. Starý chleba využijete jako základ mnoha pokrmů