adbz.cz » Vaření » Řízky mají být uvnitř šťavnaté, a zároveň křupavé svrchu. Při trojobalu se proto musí dodržet všechny kroky » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Řízky mají být uvnitř šťavnaté, a zároveň křupavé svrchu. Při trojobalu se proto musí dodržet všechny kroky Zpět do článku Redakce adbz 1. dubna 2023 Likvidujete olej po smažení správně? Teď se to bude přísně hlídat. Hrozí i opakovaná pokuta 5 000 Kč Přinesli jste si domů rajčata „bez chuti“? Problém vyřeší cukr i tepelná úprava Ještě je nevyhazujte – vyrobte si nejlevnější a nejúčinnější hnojivo, které vzkřísí i rostliny na pokraji smrti
Ještě je nevyhazujte – vyrobte si nejlevnější a nejúčinnější hnojivo, které vzkřísí i rostliny na pokraji smrti