adbz.cz » Vaření » 3 kroky ke šťavnaté pečínce: Ověřená metoda michelinských kuchařů, jak si poradit s velkým kusem masa jakéhokoli druhu » Diskuze Diskuze a zkušenosti: 3 kroky ke šťavnaté pečínce: Ověřená metoda michelinských kuchařů, jak si poradit s velkým kusem masa jakéhokoli druhu Zpět do článku Martin Schönweitz 18. října 2022 Pečicí papír má 2 neotřelé možnosti využití. Opraví rozbitý zip a poslouží jako elegantní balicí papír na dárky Šéfkuchař vyjmenoval nejčastější chyby při přípravě ryb: Moc soli, příliš dlouhá tepelná úprava a otáčení na pánvi Ztvrdlé pečivo nemusí sloužit jen k vytvoření strouhanky. Starý chleba využijete jako základ mnoha pokrmů
Pečicí papír má 2 neotřelé možnosti využití. Opraví rozbitý zip a poslouží jako elegantní balicí papír na dárky
Šéfkuchař vyjmenoval nejčastější chyby při přípravě ryb: Moc soli, příliš dlouhá tepelná úprava a otáčení na pánvi
Ztvrdlé pečivo nemusí sloužit jen k vytvoření strouhanky. Starý chleba využijete jako základ mnoha pokrmů