adbz.cz » Vaření » Pokud v melounu objevíte prasklinu, zbystřete. Proč není doporučováno takový plod jíst? » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Pokud v melounu objevíte prasklinu, zbystřete. Proč není doporučováno takový plod jíst? Zpět do článku Martin Schönweitz 6. června 2022 Stal se meloun tím „nejjedovatějším“ ovocem naší doby? Může vám v těle udělat pořádnou neplechu Jak vypěstovat meloun: Zásadní je správné načasování výsevu. Půda by měla být prohřátá aspoň na 15 °C Zdrclá šlehačka není na vyhození, pořád se dá ještě jednoduše zachránit: Zakysanou smetanou nebo vodní lázní
Jak vypěstovat meloun: Zásadní je správné načasování výsevu. Půda by měla být prohřátá aspoň na 15 °C
Zdrclá šlehačka není na vyhození, pořád se dá ještě jednoduše zachránit: Zakysanou smetanou nebo vodní lázní