adbz.cz » Hobby » Po nadýchané bramborové kaši se jen zapráší: Na mléko při jejím vaření zapomeňte » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Po nadýchané bramborové kaši se jen zapráší: Na mléko při jejím vaření zapomeňte Zpět do článku Lukáš Jírovec 3. prosince 2024 Pění vám vývar? Šéfkuchař prozradil, co je příčinou a kdy je lepší pěnu odstranit Zejména české hospodyňky používají olivový olej špatně. V domnění, že je to zdravé, dosáhnou přesného opaku Jak za pár vteřin vychladit jídlo, a to klidně rovnou po uvaření: Stačí dát misku do mrazáku nebo použít led
Zejména české hospodyňky používají olivový olej špatně. V domnění, že je to zdravé, dosáhnou přesného opaku
Jak za pár vteřin vychladit jídlo, a to klidně rovnou po uvaření: Stačí dát misku do mrazáku nebo použít led