adbz.cz » Hobby » Nakládané okurky jsou kvůli tomu měkké: Příliš česneku, soli nebo octa v nálevu je na škodu » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Nakládané okurky jsou kvůli tomu měkké: Příliš česneku, soli nebo octa v nálevu je na škodu Zpět do článku Jana Šrámčíková 19. srpna 2024 Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené Alobal do sáčku s moukou, na pánev i ke kytkám. Obyčejná hliníková fólie se dá použít na 100 způsobů Přesolené, moc pálivé i přeslazené jídlo se dá ještě zachránit: Jak neutralizovat chutě
Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené