adbz.cz » Hobby » Michellinský fígl mistrovských kuchařů na zkrocení rozpáleného oleje. Konec prskání a mastným kapkám po celé kuchyni » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Michellinský fígl mistrovských kuchařů na zkrocení rozpáleného oleje. Konec prskání a mastným kapkám po celé kuchyni Zpět do článku Martin Schönweitz 18. února 2021 Jak na lahodnou bramborovou kaši: Jedna lžíce smetany pozvedne chuť na novou úroveň Chyby v přípravě míchaných vajec: Dřevěná vařečka, rozklepávání přímo na pánev i příliš vysoká teplota Jak za pár vteřin vychladit jídlo, a to klidně rovnou po uvaření: Stačí dát misku do mrazáku nebo použít led
Chyby v přípravě míchaných vajec: Dřevěná vařečka, rozklepávání přímo na pánev i příliš vysoká teplota
Jak za pár vteřin vychladit jídlo, a to klidně rovnou po uvaření: Stačí dát misku do mrazáku nebo použít led