adbz.cz » Hobby » Michellinský fígl mistrovských kuchařů na zkrocení rozpáleného oleje. Konec prskání a mastným kapkám po celé kuchyni » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Michellinský fígl mistrovských kuchařů na zkrocení rozpáleného oleje. Konec prskání a mastným kapkám po celé kuchyni Zpět do článku Redakce adbz 18. února 2021 S použitým olejem se dá dělat ledacos. Babičky ho přidávaly do mýdla Jak udělat řízky s křupavou strouhankou, ale šťavnaté uvnitř: Díky babiččině fíglu navíc trojobal nesklouzne Nakládané okurky jsou kvůli tomu měkké: Příliš česneku, soli nebo octa v nálevu je na škodu
Jak udělat řízky s křupavou strouhankou, ale šťavnaté uvnitř: Díky babiččině fíglu navíc trojobal nesklouzne