adbz.cz » Hobby » Jak na měkké a šťavnaté maso: Číňané ho „sametují“ pomocí jedlé sody » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak na měkké a šťavnaté maso: Číňané ho „sametují“ pomocí jedlé sody Zpět do článku Martin Schönweitz 4. června 2024 Rybí zápach vás při její přípravě nemusí trápit, když víte, jak na to: Triky, které ho eliminují na minimum, aniž by zkazily chuť Přesolené jídlo se dá ještě zachránit. Chuť neutralizuje ocet, med i máslo Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl
Rybí zápach vás při její přípravě nemusí trápit, když víte, jak na to: Triky, které ho eliminují na minimum, aniž by zkazily chuť
Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl