adbz.cz » Hobby » Jak na měkké a šťavnaté maso: Číňané ho „sametují“ pomocí jedlé sody » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak na měkké a šťavnaté maso: Číňané ho „sametují“ pomocí jedlé sody Zpět do článku Redakce adbz 4. června 2024 9 geniálních rad z čínské kuchyně, které vám usnadní a zpříjemní vaření. Začněte vařit jako profesionál, bez chyb a chutně Proč se nemůže vylévat vařící voda do dřezu: Jedním z důvodů je poškození potrubí, je jich ale víc Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup
9 geniálních rad z čínské kuchyně, které vám usnadní a zpříjemní vaření. Začněte vařit jako profesionál, bez chyb a chutně
Perfektní vařená vejce – bez nazelenalého žloutku a měkká, či tvrdá přesně tak, jak jste chtěli. Zapamatujte si tento postup