adbz.cz » Vaření » Kde uchovávat med, aby dlouho vydržel: Včelaři nedoporučují kuchyňskou skříňku » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Kde uchovávat med, aby dlouho vydržel: Včelaři nedoporučují kuchyňskou skříňku Zpět do článku Lukáš Jírovec 8. března 2025 Umístěním takového jídla do lednice se rapidně zvyšuje její spotřeba. Je potřeba nechat ho vychladnout Lednička spotřebuje zbytečně víc elektřiny, pokud je do ní uloženo jídlo chvíli po dovaření Trvanlivost zeleniny můžete doma sami prodloužit. Stačí k tomu miska s vodou. Ročně se tak dají ušetřit tisíce korun
Umístěním takového jídla do lednice se rapidně zvyšuje její spotřeba. Je potřeba nechat ho vychladnout
Trvanlivost zeleniny můžete doma sami prodloužit. Stačí k tomu miska s vodou. Ročně se tak dají ušetřit tisíce korun