adbz.cz » Hobby » Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl Zpět do článku Jana Šrámčíková 16. listopadu 2024 Karbanátky neumí nikdo tak dobře jako moje babička. Vynechala totiž jednu klíčovou surovinu. Za ušima jsme se oblizovali celý den Tajemství správného krájení cibule, díky kterému neuroníte ani slzu. Celý život jste to dělali špatně Naučte se oloupat česnek do 20 sekund, a to klidně celou palici. Nepotřebujete nůž a ani si špinit ruce
Karbanátky neumí nikdo tak dobře jako moje babička. Vynechala totiž jednu klíčovou surovinu. Za ušima jsme se oblizovali celý den
Tajemství správného krájení cibule, díky kterému neuroníte ani slzu. Celý život jste to dělali špatně
Naučte se oloupat česnek do 20 sekund, a to klidně celou palici. Nepotřebujete nůž a ani si špinit ruce