adbz.cz » Hobby » Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl » Diskuze Diskuze: Křupavé hranolky jako z restaurace: Kouzlo spočívá v technice smažení. Důležitou roli hraje voda a sůl Zpět do článku Jana Šrámčíková 16. listopadu 2024 Doporučujeme pro vás Jakmile manžel odjel na služební cestu, pustila se do práce. Po návratu ho čekal vlastnoručně vyrobený krb Nedělejte ty stejné chyby jako vloni. Přestože je Česko bazénovým premiantem, starat se o ně neumíme Trik Číňanů, jak dosáhnout měkkého a šťavnatého masa: K „sametování“ je potřeba jen jedlá soda Na tento způsob vytápění zapomeňte. Kdo se urychleně nepřipraví na změnu, ten na to tvrdě doplatí
Jakmile manžel odjel na služební cestu, pustila se do práce. Po návratu ho čekal vlastnoručně vyrobený krb