adbz.cz » Hobby » Tajemství šéfkuchařů – jak pokaždé uvařit ryby bez nepříjemného zápachu » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Tajemství šéfkuchařů – jak pokaždé uvařit ryby bez nepříjemného zápachu Zpět do článku Jana Šrámčíková 7. prosince 2024 Jak poznat, kdy je olej správně zahřátý a připravený ke smažení: K ověření pomůže vařečka, rýže nebo kousek chleba Proč kuchaři přidávají do vývaru ocet: Nejen, že je díky němu chutnější. Rozpustí chrupavky Nelibá vůně květáku se při vaření nemusí linout celým bytem. Stačí přidat trochu mléka či bobkový list
Jak poznat, kdy je olej správně zahřátý a připravený ke smažení: K ověření pomůže vařečka, rýže nebo kousek chleba
Nelibá vůně květáku se při vaření nemusí linout celým bytem. Stačí přidat trochu mléka či bobkový list