adbz.cz » Hobby » Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso Zpět do článku Lukáš Jírovec 28. prosince 2022 Jak bleskurychle nakrájet cibuli: Školní kuchařka se podělila o trik, který jí šetří desítky minut Kuřecí maso beze šlach za 5 sekund: Stačí do něj zapíchnout vidličku a táhnout Profesionálním kuchařům zabere loupání uvařených vajec jen 5 sekund: Jejich finta ušetří nejen mnoho času, ale také nervů
Profesionálním kuchařům zabere loupání uvařených vajec jen 5 sekund: Jejich finta ušetří nejen mnoho času, ale také nervů