adbz.cz » Hobby » Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso Zpět do článku Lukáš Jírovec 28. prosince 2022 Poctivý domácí bujón přesně tak, jak ho dělala moje maminka. Ani ten nejdražší z obchodu se mu chutí nemůže rovnat Nakládané okurky jsou kvůli tomu měkké: Příliš česneku, soli nebo octa v nálevu je na škodu Slepená rýže se dá zachránit. Moje babička používala kousek chleba, ale jsou i další způsoby
Poctivý domácí bujón přesně tak, jak ho dělala moje maminka. Ani ten nejdražší z obchodu se mu chutí nemůže rovnat