adbz.cz » Hobby » Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso » Diskuze Diskuze: Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso Zpět do článku Lukáš Jírovec 28. prosince 2022 Doporučujeme pro vás Jedna skupina Čechů bude mít letos levnější vytápění. Ta druhá si naopak připlatí obrovské částky. Do které patříte vy? Čištění pračky pomocí kyseliny citronové: Oblečení díky tomu nebude po vyprání smrdět Poctivý domácí bujón přesně tak, jak ho dělala moje maminka. Ani ten nejdražší z obchodu se mu chutí nemůže rovnat Pokojové rostliny, které přinášejí do domácnosti nekonečnou lásku a rodinné štěstí
Jedna skupina Čechů bude mít letos levnější vytápění. Ta druhá si naopak připlatí obrovské částky. Do které patříte vy?
Poctivý domácí bujón přesně tak, jak ho dělala moje maminka. Ani ten nejdražší z obchodu se mu chutí nemůže rovnat