adbz.cz » Hobby » Jak udělat řízky s křupavou strouhankou, ale šťavnaté uvnitř: Díky babiččině fíglu navíc trojobal nesklouzne » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak udělat řízky s křupavou strouhankou, ale šťavnaté uvnitř: Díky babiččině fíglu navíc trojobal nesklouzne Zpět do článku Lukáš Jírovec 17. listopadu 2024 Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené Vynalézavé kuchyňské triky, které vás svou genialitou uchvátí. Díky nim se budete cítit v kuchyni jako profesionál Vejce se budou loupat jedna báseň. Díky octu nebo lžíci skořápka sklouzne skoro sama
Plněné knedlíky v mrazáku vydrží měsíce. Stačí se naučit blanšírování a budou chutnat jako právě uvařené
Vynalézavé kuchyňské triky, které vás svou genialitou uchvátí. Díky nim se budete cítit v kuchyni jako profesionál