adbz.cz » Hobby » Dušené zelí se dá udělat stokrát jinak, ale vždy má skvělou chuť. A co teprve po přidání rajčatového protlaku » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Dušené zelí se dá udělat stokrát jinak, ale vždy má skvělou chuť. A co teprve po přidání rajčatového protlaku Zpět do článku Martin Schönweitz 5. dubna 2023 Vždy před smažením vložte plátek jablka do oleje. Kuchařský trik číslo 1, bez kterého nelze žít Než se tchyně pustí do trojobalu, ke strouhance přisype jedlou sodu. Řízky jsou díky tomu mnohem chutnější Zkušené hospodyňky těstoviny před vařením osmaží na pánvi. Kdo to jednou zkusí, už to nedělá jinak
Než se tchyně pustí do trojobalu, ke strouhance přisype jedlou sodu. Řízky jsou díky tomu mnohem chutnější