adbz.cz » Hobby » Šéfkuchař vyjmenoval nejčastější chyby při přípravě ryb: Moc soli, příliš dlouhá tepelná úprava a otáčení na pánvi » Diskuze Diskuze: Šéfkuchař vyjmenoval nejčastější chyby při přípravě ryb: Moc soli, příliš dlouhá tepelná úprava a otáčení na pánvi Zpět do článku Lukáš Jírovec 13. února 2023 Doporučujeme pro vás Záchod bude vonět dva měsíce v kuse: Jako levný domácí osvěžovač stačí trocha rýže a esenciální olej Lepší rajčata a papriky jste ještě nejedli. Tohle domácí hnojivo sice musíte nechat pár dní odstát, ale rozhodně se to vyplatí Pozor na to, co děláte se spadaným listím na zahradě. Hrozí vám pokuta 150 000 Kč a ani o tom nevíte Máte doma dokumenty z ČSSR? Prodávají se za více než 1 000 000 Kč. Podívejte se, zda nejste boháči zrovna vy
Lepší rajčata a papriky jste ještě nejedli. Tohle domácí hnojivo sice musíte nechat pár dní odstát, ale rozhodně se to vyplatí
Máte doma dokumenty z ČSSR? Prodávají se za více než 1 000 000 Kč. Podívejte se, zda nejste boháči zrovna vy