adbz.cz » Hobby » Z tvrdého chleba se dá znovu udělat čerstvý: Na pánvi nebo v troubě, stačí trocha vody » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Z tvrdého chleba se dá znovu udělat čerstvý: Na pánvi nebo v troubě, stačí trocha vody Zpět do článku Redakce adbz 23. července 2023 Chleba tvrdý jako kámen ještě není na vyhození. Stačí trocha čisté vody a bude měkoučký, jako by byl koupený včera I po 6 měsících v mrazáku bude chleba chutnat, jako byste ho právě přinesli z obchodu: 2 sáčky jsou lepší než 1 Jak na nejlepší vývar? Jedině kouskem chleba. Málo známý trik našich babiček si zajisté oblíbíte
Chleba tvrdý jako kámen ještě není na vyhození. Stačí trocha čisté vody a bude měkoučký, jako by byl koupený včera
I po 6 měsících v mrazáku bude chleba chutnat, jako byste ho právě přinesli z obchodu: 2 sáčky jsou lepší než 1